با کاهش اتفاقاً بها دلار طی ۲۴ ساعت گذشته، روند بها گذاری محصولات فولادی نیز بشدت تحت تاثیر پیمان گرفته و قیمت میلگرد متوسط درب کارخانه از ۴۸۰۰ تومان در هفته نخست مهرماه به بها ۴۶۱۰ تومان رسیده است. قیمت میلگرد بناب نیز طی دو روزه بازپسین به روز نشده و کماکان در همان فاز افزایشی پیشین به میزان ۵۰۰۰ تومان باقی باقیمانده است. از نظر فعالان بازار هنوز برای این که روند کاهشی قیمت دلار بتواند تأثیرات خویش را بر روی بازار فولاد بگذارد موعد بیشتری باره دربایستن است. با هستی آن که روند کلی در بازار فولاد از سوی فعالان در سیگنال کاهشی گزارش شده است، اما برای بعضی از تولیدکنندگان عقب نشینی کمی سخت بوده و ترجیح می دهند الی استقامت بازار و افت هیجانات صبر کرده و فعلا به رصد شرایط فعلی بپردازند.

البته هستی عوامل دیگری مشابه کاهش حجم صادرات محصولات فولادی و گمان کردن تصویب لایحه FATF به به اتفاق افزایش عرضه های بورس محصولات فولادی و ورود به فصل سرد سال نوید دهنده تعمیق اغلب کاهش قیمت میلگرد متوسط در بازار می باشد. همان طور که طی هفته های ماضی گواه آن بودیم، با وجود افزایش قیمت محصولات فولادی و رقابت مبادی مختلف با یکدیگر،  بازار  نزدیک  خالی از درخواست کننده بود و این افزایش عرضه در ساحل کاهش درخواست عاملی بود تا سرانجام حباب افزایشی خود را به نوعی تخلیه نماید که تفریق قیمت دلار در روز ماضی این بهانه را به دست بازار فولاد داد.

طبق قبل بینی ها روند افزایشی قیمت در بازار فولاد طی هفته های ماضی به واسطه هر رخدادی می توانست اتفاق بیافتد. الان نیز امید آن می رود الی روند کاهشی در این بازار به دلیل کاهش بها دلار یا هر علت دیگر پیوسته دار باشد و فقط ناشی از تهی سازی هیجانات بازار ارز و سرایت آن به بازار فولاد نباشد.

آهن ارزان میشود یا گران

از نظر فعالان بازار به دلیل خالی شدن انبارها و عدم دسترسی مصرف کننده به کالای باره دربایستن به همراه رویدادها ی، سرانجام بازارفولاد وارد فاز افزایشی گردید و بها میلگرد روز در بازار به محدوده ی ۴۵۰۰ الی ۴۸۰۰ تومان رسید. البته به علت آن که محموله مورد عقیده در انبار وجود نداشت و یا این که کارخانه ها نمی توانستند فرآورده تولیدی را به مشتری تحویل دهند، در پایان توزیع محصولات فولادی مبتلا سخت شده بود. یکتا از انگیزه ها مهم خالی شدن انبار آهن فروشان و تولیدکنندگان طی این مدت وجود اعتصابات و کاهش روند توزیع و حمل و نقل بوده است که به روند افزایشی در بازار فولاد دامن زد.

آیا قیمت میلگرد پایین می آید؟

اگر بخواهیم مواردی را که در سیر قیمتی و روند حیاتی بازار فولاد کارایی گذار بوده مورد بررسی پیمان دهیم به این نتیجه خواهیم رسید که رشد قیمت دلار به به اتفاق ایجاد یک جو هیجانی ناشی متعلق به همراه با دشواری ها ترابری محموله، به بازار مصرفی زیان بسیاری را وارد نموده و در پایان مایه شد تا مهرماه با رشد قیمت ها به اتفاق باشد. البته خبر خوب در بازار فعلی فولاد این است که در حال آماده سفته بازی در این بازار به انگیزه تفریق گردش شغل با افت روبرو شده و طی این شرایط سفته بازان نمی توانند سرمایه خویش را در این بازار به شغل گیرند.

آیا میلگرد بخریم یا نه

کنسل شدن عرضه های بورس میلگرد و تیرآهن طی هفته ماضی و یا ناچیز کردن معاملات انجام شده در بورس، روند بازار را متوقف کرد و مجموع تمامی این عوامل مایه شد الی قیمت میلگرد شاهین بناب و دیگر محصولات فولادی  نیز روند افزاینده داشته باشد. در واقع مصرف کننده نهایی به پیگیری محصول بود و نقش واسطه ها به شدت کمرنگ شده بود. البته دلیل کاهشی شدن بازار فعلی را می تاب در کاهش امید سفته بازان به افزایش قیمت ها و ترس از کاهشی شدن بازار دانست که در پایان به توقف بازار فولاد ختم می شود.

پیش بینی قیمت آهن

با بازگشت سیر عادی در گستره ترابری و ترابری می توان منتظر واقعی شدن بها میلگرد در بازار فولاد بود. با هستی دشواری ها ترابری و سیستم پخش مویرگی در کشور، فعالان بازار فولاد ترجیح می دهند الی مشخص شدن شرایط این پهنه از هر نوع پیش بینی کوتاهی مدت یا بلند مدت برای خودداری نمایند. البته با وجود مشکلات موجود در سیستم ترابری و پخش محصولات فولادی به دلیل اعتصابات کامیون داران طی هفته ماضی و در پیوسته به انگیزه این که تعاونی ها و بعضی از شرکت هایی که در ماضی از بورس خرید کرده و آنها را به صورت سبد های پیش فروش در اختیار مشتریان گذاشتند، قیمت روز میلگرد کارخانه میانه نیز روند کاهشی را در قبل گرفت.

میلگرد در بورس کالا

در حالی که بورس کالا به عنوان نهاد بها گذاری دادگرانه و راستین تاسیس شده است، اما در درازا سالیان گذشته بارها به بهانه های موجه و غیر پذیرفتنی قیمت گذاری محصولات فولادی در بورس کالا را باره دست کاری پیمان دیتا و طی مدت پسین شاهد عدم تائید داد و ستدها در حوزه بازار فولاد و یا کنسل شدن آنها بوده ایم. اگر عرضه و درخواست در یک بازار به چهره متمرکز سپریدن شود نخستین دستاورد آن در اقتصاد شفافیت آماری است. ایجاد شفافیت آماری همان هدف پایانی است که اقتصاد برتر آن را دنبال می کند. زمانی قیمت ها شفاف سازی می شوند که بر بنیاد میزان عرضه و درخواست تعیین گردند و طبیعی است که بورس کالا به عنوان نهادی است که برای رسیدن به این منظور بیشترین تاثیر مثبت را خواهد داشت. از همین رو با عرضه های اغلب محصولات فولادی در تالار بورس کالا به همراه عرضه های مورد چشمداشت نورد کاران که پیشتر شمش تعزیراتی تعبيه کرده اند همگی در نهایت سبب برپایی نظم اغلب خواهد گردید.


اخبار اقتصادی اصفهان | قیمت روز آهن آلات ، ارز بازار ,قیمت ,فولاد ,روند ,میلگرد ,ها ,بازار فولاد ,محصولات فولادی ,در بازار ,بازار به ,بورس کالا ,قیمت میلگرد متوسط ,گذاری محصولات فولادیمنبع

طبقه بندی انواع آجر | انواع آجر سفال

تولید سالانه فولاد ایران

آهن کی ارزان میشود ؟

تاثیر تصویب fatf بر قیمت دلار

افت شدید قیمت مسکن حقیقت دارد؟

خبر فوری دستگیری محتکران فولادی در ایران

آیا قیمت میلگرد کاهش می یابد ؟

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

پرسش مهر 99-98 همه چیز دانلود سرا مجله سلامتی خرید انواع پروفیل استیل سوپر استار سایت اینترنتی کویر اردبیل درس تخفیف دونی آموزش ترخیص کالا